4.7 C
Budapest
2022. november 28., hétfő
Magyar Jelen
HírekKülföld

Macsétával vetettek véget a Jégvarázs 2. vetítésének

Egészen megdöbbentő események játszódtak le Birminghamben, értesülhettünk az Independentből.

A gyerekek körében népszerű Jégvarázs című film vetítése közben ugyanis kamaszokból álló csoport rontott be a mintegy 100 néző közé, és macsétákkal fenyegették őket. A rendőrség 5 fiatalt tartóztatott le, többek között két 14 (!) évest is. A rendőrök két bozótvágót és egy kisebb kést foglaltak le, és hét rendőr szerzett enyhébb sérüléseket. Az akció után a mozit bezárták.

Azt még nem tudni, a film vetítésére beült gyerekek voltak-e a kiszemelt célpontok, vagy pedig két rivális banda leszámolásának helyéül választották éppen a mozitermet, mindenesetre a helyiség tele volt kisgyermekes családokkal, akik halálra rémültek.

A rendőrség az elkövetők származásáról nem írt, mint ahogyan itthon sem szoktunk olvasni arról, például a “szamurájkardos fiatalok” milyen csoporthoz tartoznak.

(fotó: Independent)

További híreink

New York polgármestere ismét felállítja a fegyveres bűnözés elleni rendőri egységet

Irányi Dániel

Brutálisan összevertek egy 22 éves fiatalt Debrecenben

Irányi Dániel

San Francisco pénzt ad az embereknek, ha nem lövik le egymást

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben