17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kultúra

Magyar Sziget- rohamtempóban fogynak a belépők

A 2022-es Magyar Sziget fesztivál előkészületi munkálatai már javában zajlanak, a jegyértékesítés hetekkel ezelőtt kezdetét vette – rekord mennyiségű látogatóra készül Ásotthalom. 

A Magyar Sziget szervezői minden eddiginél nagyobb fesztiválra számítanak, hiszen a rendezvény rendszeres fellépői mellett Ásotthalmon hangolja az étert a Leander Kills, a Kowalsky, a ROAD és a Tankcsapda is.

“Itt vannak a Tankok!” – a Magyar Sziget Ásotthalomra hozza a Tankcsapdát

Korábban már azt is megtudhattuk, hogy

a 2022-es Magyar Szigetet védettségi igazolvány nélkül is látogatni lehet és a fesztivál területén belül sem lesz semmilyen jellegű megkülönböztetés oltott és oltatlan között.

A július 27-30-ig tartó időszakra Ásotthalmon már most is lehetetlen szállást találni, a Magyar Sziget csapata erre is készül – további információk márciusban lesznek elérhetők.

A jegyértékesítők tájékoztatása szerint az első hullámban kínált korai elővételes bérletek már elfogytak, így már a napijegyek értékesítése is folyamatban van. A jegyeket itt lehet megvásárolni! 

Érdemes figyelemmel kísérni a Magyar Sziget Facebook oldalát és a honlapját is, a későbbiekben itt lesznek feltüntetve a kulturális programok, politikai előadások, kerekasztal-beszélgetések.

A könnyűzenei fellépők napi bontása:

 

A szeged 365 előzetese:

 

További híreink

Ilyen volt a cserháthalápi Betyárasztal Fesztivál (videó)

Faragó Dániel

A Google és a Facebook is fizethet az átvett hírekért Ausztráliában

Dunai Tibor

Holland rendőrség: egy drogbandához köthető a kínzókamrás konténerbörtön

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen