11.5 C
Budapest
2021. május 19., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Már a “negyedik hullámmal” riogat a Momentum

Még le se járt a harmadik hullám slágere, a Momentum elnöke, Fekete-Győr András máris a koronavírus negyedik hullámával riogatja belpesti követőit.   

Ahelyett, hogy örvendezne a Momentum, amiért a Fidesz-kormány fenntartások nélkül fogadta el a párt követeléseit, miszerint a nyitást kapcsolják össze az oltásiigazolvánnyal, és csak az oltottak kaphassák vissza régi életüket, a társadalom “maradékát” pedig kezeljék másodrendű állampolgárként.

Nem, a telhetetlen ifjúságnak ez sem elég. Fekete-Győr most éppen azon aggódik, hogy a nyári Európa bajnokságon egyedül Magyarország vállalta be a teltházat. A Momentum szerint ezzel a kormány utat nyit a negyedik hullámnak, mert ott majd összegyűlnek az emberek, aztán a vírus jól berobban.

A kérdés már csak az, ha az oltás valóban olyan csodaszer, mint ahogy azt mind a balliberális tömb, mind a Fidesz állítja, akkor egy stadionban, ahová kizárólag oltottakat engednek be, mégis mi robbanna és mekkorát? Vagy esetleg arról van szó, hogy a vakcina mégsem olyan “szuperfegyver”, ami majd jól legyőzi a vírust, mint ahogyan állítják?

Jó lenne, ha a pártok végre eldöntenék, mit is képviselnek: “a korlátozások nélkül mind meghalunk” demagóg üzenetét, vagy az “oltás az egyetlen lehetőség, hogy visszakaphassuk a régi életünket” hazugságát. A két álláspont együttes hangoztatása igencsak ellentmondásos…

Kép forrása Fekete-Győr András hivatalos Facebook-oldala

Irányi Dániel

További híreink

Hat kislányt molesztált, hét évet sem kapott

Gabay Dorka

Román soviniszták tüntettek a székely autonómia ellen

Kemény János

Botrány Bulgáriában: alvás közben, pisztollyal, pénzzel és aranyrudakkal fotózták le a kormányfőt

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben