18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Humor

Már több százezren látták az otthonmaradásról éneklő humorista videóját

Már több százezren látták Kovács András Péter humorista Youtube-on megosztott videóját, amiben az otthonmaradásról rappel a koronavírus-karantén idején – hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

A “Maradok. Itthon” zenés “karanténsláger” alatt a humorista azt írta, hogy nem pánikol, de nem is könnyelműsködik, csak teszi, amit a józan ész diktál: marad otthon, és nem maga miatt.

“Igen, a videó előtt hirdetés megy. A cél az, hogy a vírus miatt született videók bevételéből kibérelhessek egy párezer fős helyet, ahova elhívom majd azokat az egészségügyi dolgozókat, akik a következő hónapokat a frontvonalban harcolják végig. És akkor majd nevetünk nagyokat. Egészen más dolgokon, mint ez a vírus. Szokásos, hétköznapi baromságokon” – fogalmazott.

A videót már több mint 360 ezren látták a Youtube-on.

(MTI)

További híreink

Orbán Viktor, vagy Mr. Busta a nagyobb gengszter? (videó)

Faragó Dániel

Beperelt a thaiföldi kormány egy ellenzékit

Faragó Dániel

Az ISZOMM szerint jogi szankcióknak kellene követnie Dúró Dóra interjúját

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen