9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Vélemény

Márki-Zay csakis az öngól öröméért játszik!

Miközben a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László a YouTube-on a legnézettebb magyar politikus, elnökhelyettese, Dúró Dóra pedig hetek óta vezeti a hazai politikusok között a „lájkbajnokságot”, addig a baloldali tömörülés miniszterelnök-jelöltje is kiveszi részét az egyéni rekordokból, igaz, ez inkább árt, mint használ saját csapatának, de inkább nekik ártson, mint a magyar embereknek, vagy az országnak.

2022-ben, a rendszerváltásnak hazudott módszerváltás Krisztusi korába lépett évében az a hazai politikai realitás, hogy nem jobbnál jobb, hanem rosszabbnál rosszabb pártok, a lassú és a gyors nemzethalál között választhat az ember, ha a két nagy politikai tömbről beszélünk. És van a Mi Hazánk, amely a jövőt tekintve nem a harmadik, hanem az egyetlen út, amely nem zsákutcába, vagy szakadékba, esetleg totális oltás-diktatúrába vezet. Sokan azt hitték nem lehet tovább fokozni a kormány túltolt oltás-terrorját, de ők bizonyára nem hallottak eddig még Márki-Zay Péterről, Hódmezővásárhely géniuszáról. Arról a miniszterelnöki álmokat dédelgető alakról, aki csúcsra járatja a szavazók megsértését, semmibe nézését. Ennyi otrombaságot még soha, senkinek nem sikerült ilyen rövid idő alatt a magyar társadalomra zúdítania, de ő ebben igazi őstehetség, s ha így folytatja végérvényesen kiírja a magyar politikai életből az őt támogató hat pártot. A gyilkos humorú, illetve a kampánygyilkos vezető most épp úgy gondolta, hogy nem merít a számokból – melyekkel egyébként is hadilábon áll -, hanem úgy követel „minden eddiginél átfogóbb oltási kampányt az Orbán kormánytól”, hogy teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy az egész koronaőrülettel az ország túlnyomó többségének tele van a hócipője. Ahelyett, hogy a zsarolás, a kényszerítés, a kötelező oltás ellen emelné fel a szavát, az állásukat vesztett oltatlanok jogaiért állna ki vagy követelné a vakcinák eddigi bizonyítható mellékhatásainak nyilvánosságra hozatalát, ő a negyedik oltás mellett teszi le a voksát. Mára egyértelműen látszódik, hogy a két, egymástól látszólag fényévekre lévő nagy tábor nem is különbözik olyan sokban, ha az emberek kivéreztetése, zsarolása, kényszerítése a cél.

Az egyetlen felelős politikai formáció, a normalitás mellett kiálló Mi Hazánk ellenzi a gyermekek oltását, a kötelező oltást, a zsarolást, a vakcinákkal kapcsolatos titkosításokat, a médiában tapasztalható cenzúrát, az elhallgatást, a nyilvánvaló hazugságok terjesztését, a félelemkeltést, a magyar emberek és családok létbizonytalanságba taszítását. Követeljük a kormánytól, hogy fizessenek a koronavírus haszonélvezői, hogy az állam kárpótolja a vakcinák miatt egészségkárosodást szenvedőket, hogy vegye vissza azokat a munkavállalókat, akik ebben a kritikus időszakban veszítették el az állásukat, csak azért, mert nem voltak hajlandóak oltakozni, mert bíztak az immunrendszerükben.

Az idei év tétje nem az, hogy a Mi Hazánk bekerül-e az Országgyűlésbe, hanem az, hogy hány, a saját népét eláruló, megalkuvó, megélhetési politikusbűnöző kerül ki onnan, és mennyien maradnak, akiket még nekünk kell kiebrudalni. Mert Magyarország a magyaroké, nem mindenkié! Vegyük vissza országunk, az életünk, a jövőnk!

/Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke/

Dócs Dávid beszéde, a Mi Hazánk január 16-án tartott tüntetésén:

További híreink

Nem fogadja el a büntetést és a köztársasági elnöktől kér kegyelmet a meghurcolt pécsi tanár

Faragó Dániel

Elkészült a Virradat Program- a Mi Hazánk évértékelőjét elhallgatta a média

Faragó Dániel

Ma ünneplik a pedagógusokat

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen