7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Márki-Zay már az amerikai sajtóban simogatja a bevándorlókat

“A gyűlöletpropaganda mögött Orbánék ugyanúgy beengendek pénzért letelepedési kötvényes bevándorlókat és vendégmunkásokat is, mint bármely más európai ország; amiben én változtatnék, az lényegében a gyűlöletkampány felszámolása és az emberséges bánásmód a menekültekkel szemben, akárhonnan is érkezzenek hozzánk” – mondta el a migrációra vonatkozó kérdésre a CNN-nek adott interjújában Márki-Zay Péter.

Önmagában is érdekes kérdés, hogy Márki-Zay Péter iránt ilyen élénken érdeklődik az amerikai sajtó. A Mi Hazánk elnöke egy korábbi videójában beszélt a balliberális politikus tengerentúli összeköttetéseiről is, érdemes ezt a részt kikeresni a Youtube-csatornáján.

A műsorvezető megkérdezte a több éven át az Egyesült Államokban élő Márki-Zayt, mennyire látja lehetetlennek Orbán Viktor legyőzését annak tükrében, hogy a műsorvezető szerint “a Capitolium 2021. január 6-i ostroma is bizonyítja, már ott sem működnek rendesen a demokrácia intézményei”.

„Még így is ég és föld a különbség, mivel az USA demokratikus fékei és ellensúlyai működnek, ugyanúgy, ahogyan a szabad sajtó is.

Irigylem az amerikaiaktól, hogy Magyarországhoz képest stabil demokráciával rendelkeznek”

– válaszolta a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

(k.info-Magyar Jelen)

További híreink

Kormányinfó- a munkáltató kötelezővé teheti az oltást, novembertől újra maszkot kell hordani

Faragó Dániel

Az Európai Unió miatt melegszik lábunk alatt a talaj! (videó)

Faragó Dániel

585-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben