26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
KiemeltVélemény

Márki-Zay vitázna, csak nem azzal, aki kihívta

Márki-Zay előbb Orbán Viktort, majd Lázár Jánost is vitára hívta, majd olyanokat olvasott a fejükre, ami rá is éppen úgy igaz. 

Korábban Magyarország egyetlen oltatlan miniszterelnök-jelöltje hívta ki egy jelölti vitára Márki-Zay Pétert kifejezetten azért, hogy ott szembesítse a Mi Hazánkról mondott hazugságaival, illetve, hogy ütköztessék a két oldal programját. Ez utóbbi kifejezetten nehéz lett volna, hiszen a globalista egyesült ellenzéknek még programja sincs. Ők még mindig a mandátumokon civakodnak.

Ennek fényében aztán aligha meglepő, hogy Hódmezővásárhely polgármestere gyáván megfutamodott, és inkább válaszra sem méltatta a kihívást. Szerencséjére a “függetlenobjektív” média is partnere volt ebben, így senki sem forszírozta a vita elmaradását egy olyan miniszterelnök-jelölt részéről, aki folyamatosan hangoztatja, mennyire fontos számára a demokrácia és a másik meghallgatása. Mindenki Magyarországa a jelek szerint mégsem mindenkié. Igaz, ezt korábban is bizonyították már. 

Ezen tények ismeretében pedig kifejezetten visszás, mikor Márki-Zay vádol másokat gyávasággal, és olvassa a fejükre, hogy elmenekülnek a vita elől.

“Arra kérem Lázár Jánost, hogy adja meg ezt a tiszteletet a választópolgároknak. Bízom benne, hogy bátrabb lesz, mint a főnöke, és nem fog hazugságok mögé bújva megfutamodni”

írja bejegyzésében.

Lecsapva a magas labdát, mi is arra kérjük Márki-Zayt, legyen bátrabb, mint korábbi önmaga, és adja meg a tiszteletet a választópolgároknak. Ne bújjon se a főnöke, se a hazugságai mögé, ne futamodjon meg, hanem fogadja el a kihívást, és vállalja a miniszterelnök-jelölti vitát. Ásotthalom nincs is olyan messze, így könnyű lenne összehozni, főleg úgy, hogy a szegedi Egyetem TV vállalta is ennek lebonyolítását. Mutassa meg, hogy különb a pökhendi fideszes politikusoknál.

Irányi Dániel

További híreink

Lesz-e vita Toroczkai László és Márki-Zay Péter között? (videó)

Faragó Dániel

Erdogan azzal fenyegetőzik, hogy nem tartja fel többet a menekülteket.

Dunai Tibor

A nyugat-balkáni országokban tovább emelkedett a fertőzöttek száma

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben