19.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

Meg akarta oldani a rendszám hiányát “okosba”

A kalocsai nyomozók egyedi azonosító jellel visszaéléssel gyanúsítják a férfit. Ügyében lezárták a vizsgálatot.

 

Kalocsán, a Kossuth Lajos utcában 2020. április 23-án 9 óra 40 perckor a járőrök megállítottak egy Mercedes cabrio személyautót. Az adatok ellenőrzése során kiderült, hogy a jármű magyarországi forgalomban nem szerepel, illetve sem műszaki vizsgával, sem kötelező biztosítással nem rendelkezik. A tulajdonos azonban egy másik, hasonló típusú jármű rendszámtábláját felszerelte a cabriora azért, hogy a közúton ne keltsen feltűnést az egyedi azonosító jel hiánya.

A hatósági jelzést a nyomozók lefoglalták, a 31 éves helybéli sofőrt pedig egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A szabadlábon védekező férfi az eljárás során beismerő vallomást tett.

A gyanúsított ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre.

police.hu

További híreink

Mindnyájunknak el kell menni – Dúró Dóra beszéde a Mi Hazánk Orbán Viktor hivatala előtti tüntetésén

Faragó Dániel

Az kész – a díszzsebkendős brüsszelita betámasztott egy MTZ-nek

Faragó Dániel

Lezuhant a szikláról egy turista Pilisszentkereszten

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen