27.2 C
Budapest
2022. július 5., kedd
Magyar Jelen
Hírek

“Megbecsült magyar dolgozó nélkül nincs szebb jövő!” (VIDEÓ)

– A csoda megtörtént, a Mi Hazánk bejutott a Parlamentbe, pedig óriási ellenszélben kellett dolgoznunk, több százezer magyar ember segítségével ez mégis sikerült, de nem állhatuk meg félúton – fogalmaz lelkesítő videójában Lantos János, a Mi Hazánk munkaügyi kabinetjének elnöke.

A videóban felsorolja, pártja milyen területeken szeretne döntő változásokat elérni a munkavállalók érdekképviseletét illetően. Leszögezi, hogy nem fogadják el, hogy az államnak nincs hatása a fizetésekre, csak politikai akarat kell hozzá, szorgalmazza a munkakörülmények javítását, illetve jelentősen megerősítenék a szakszervezetiséget is.

– Mi arra teszünk fogadalmat, mint legerősebb ellenzéki párt, hogy ezen a rögös, de hitünk szerint győzelemmel véget érő úton megyünk tovább, mert tudjuk, megbecsült magyar dolgozó nélkül nincs szebb magyar jövő – zárul a videó.

További híreink

A vízkeresztben találkozik a keleti és a nyugati hagyomány

Szabó Norbert

Emelkedik a gyed összege január 1-től

Dunai Tibor

Bajnokok Ligája – Megérkezett Barcelonába a Ferencváros

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen