34.7 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
Hírek

Megdöbbentő videót tett közzé a Zöld Hazánk

A Mi Hazánk környezetvédelmi részlege, a Zöld Hazánk egy meglehetősen felkavaró videót tett közzé, a felvételek Ázsiában készültek, bemutatások azért vált fontossá, hogy szemléltesse, milyen körülmények közül indult útjára a koronavírus. 

Valós tényeket közlő videó csak erős idegzetűeknek!

Ázsia számos országában, mint például Kína, Indonézia, Kambodzsa, Vietnám stb a mai napig elfogadott szinte bármilyen állat elfogyasztása. A befogott kutyákat, macskákat vadállatnak tekintik és hasonlatos módon a vágóhídra kerülnek, mint egy tenyésztett állat. A videó nem csak a brutális állatkínzásra világít rá, de a rettentő alacsony higiéniai körülményeket is bemutatja. A védőmaszkot nem a fertőzésveszély, hanem a magas levegőszennyezés miatt hordják, így tudatosan gondot sem fordítanak fertőzések megelőzésére. Nem jellemző a kézmosás, a védőkesztyű hordása vagy esetleg a vágókések fertőtlenítése, még egy élelmiszerekkel foglalkozó üzletben sem. Rendszeresen utcán árulják a helyben lemészárolt állatok nyers húsát koszos pultokon és semmilyen hűtésről, konzerválásról nem gondoskodnak, de olykor még a csatornázatlan szennyvíz is a közelben folyik. Az ilyen közeg melegágya bármilyen fertőzésnek vagy betegség kialakulásának.

Több repülőtéren bevezették a hőkamerás megfigyelést, de a vizsgálatok alapján a kórság lappangási időszakban is fertőzőképes, így akár észrevétlenül terjedhet. Jelenleg, több közvetlen repülőgép közlekedik a koronavírussal fertőzött országokból Európa nagyvárosaiba (hazánkba is), így nem tudni egy-egy város karanténja megfelelő megoldás jelent-e hosszútávon.

Ázsiai állatkereskedelem

Valós tényeket közlő videó csak erős idegzetűeknek!!!Ázsia számos országában, mint például Kína, Indonézia, Kambodzsa, Vietnám stb a mai napig elfogadott szinte bármilyen állat elfogyasztása. A befogott kutyákat, macskákat vadállatnak tekintik és hasonlatos módon a vágóhídra kerülnek, mint egy tenyésztett állat. A videó nem csak a brutális állatkínzásra világít rá, de a rettentő alacsony higiéniai körülményeket is bemutatja. A védőmaszkot nem a fertőzésveszély, hanem a magas levegőszennyezés miatt hordják, így tudatosan gondot sem fordítanak fertőzések megelőzésére. Nem jellemző a kézmosás, a védőkesztyű hordása vagy esetleg a vágókések fertőtlenítése, még egy élelmiszerekkel foglalkozó üzletben sem. Rendszeresen utcán árulják a helyben lemészárolt állatok nyers húsát koszos pultokon és semmilyen hűtésről, konzerválásról nem gondoskodnak, de olykor még a csatornázatlan szennyvíz is a közelben folyik. Az ilyen közeg melegágya bármilyen fertőzésnek vagy betegség kialakulásának. Több repülőtéren bevezették a hőkamerás megfigyelést, de a vizsgálatok alapján a kórság lappangási időszakban is fertőzőképes, így akár észrevétlenül terjedhet. Jelenleg, több közvetlen repülőgép közlekedik a koronavírussal fertőzőtt országokból Európa nagyvárosaiba (hazánkba is), így nem tudni egy-egy város karanténja megfelelő megoldás jelent-e hosszútávon.

Közzétette: Zöld Hazánk – 2020. január 28., kedd

További híreink

Rekordgyanús: hét oltás után került lélegeztetőgépre a politikus

Faragó Dániel

Szegeden megpróbáltak kirabolni egy postát (+galéria)

Dunai Tibor

Rászáll a NAV a KATA adózókra

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben