21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Gazdaság Hírek

Megerősített csapattal folytatódik a munka a Mi Hazánk mezőgazdasági kabinetjében

Ma újraszerveztük a Mi Hazánk Mezőgazdasági Kabinetét, melyet összevontunk a Zöld Hazánkkal, s mától ez alatt a név alatt folytatja munkáját a felállított tizenegy munkacsoport.
A szervezet vezetését a jelenlévők rám bízták, így országgyűlési képviselőként, és a Mezőgazdasági Bizottság tagjaként én fogom koordinálni, s az országgyűlésen belül képviselni ezt az óriási terjedelmű témát, mely szerintünk nemzetünk felemelkedésének, a jövő társadalmának a megújulásának, minőségibbé tételének az alapja.

Mi titulustól, birtokmérettől és szakterülettől függetlenül azért fogunk dolgozni, hogy elhozhassuk a Virradatot, sokat szenvedett hazánk részére! – adja hírül bejegyzésében Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke.

A héten zajlik a 2023-as év költségvetésének vitája, amelyben a Mi Hazánk több képviselője is kifejtette, hogy az önálló nemzetgazdaság felépítésének záloga a mezőgazdaság talpra állítása, feldolgozóüzemek létesítése és az állami beavatkozással létrehozott munkahelyek megteremtése.

A gazdák kedélyeit az elmúlt napokban az borzolta, hogy a kormány megduplázta az idénymunka napi bejelentésének árát. Erről részletesebben itt írtunk:

Technikai KO – megduplázták a napi bejelentés árát a mezőgazdaságban

További híreink

A Mi Hazánk Esztergomban és környékén is felmutatja a harmadik utat

Kemény János

A Migration Aid vádaskodása alaptalan és becsmérlő

Dunai Tibor

Európa-szerte gyenge gabonatermés miatt aggódnak a gazdák

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen