5.3 C
Budapest
2022. november 28., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Megerőszakolta, megölte az idős, mozgáskorlátozott nőt

A 21 éves gyilkos a korábbi 25 év helyett életfogytiglant kapott.

A 21 éves férfi részegen megerőszakolt és agyonvert egy 72 éves, mozgáskorlátozott asszonyt. A különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságért tavaly a Balassagyarmati Törvényszék a vádlottat 25 éves szabadságvesztésre ítélte, 10 évre eltiltotta a közügyektől. Most ügyészi indítványra súlyosították büntetését.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség fellebbezett és a másodfokú eljárásban a büntetett előéletű vádlottal szemben életfogytig tartó szabadságvesztést indítványozott.

A Fővárosi Ítélőtábla a fellebbviteli ügyészi állásponttal egyetértett és a közelmúltban kihirdetett másodfokú, ügydöntő határozatával a vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést szabott ki azzal, hogy legkorábban 35 év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

(24.hu)

További híreink

Idegesítette a harangszó – ezért gyújthatta fel a templomot Tiszakécskén egy fiatal

Faragó Dániel

Nem eltűnt, hanem gyermekeket terrorizált Dzsesszika

Irányi Dániel

Meggyilkolta élettársát, hogy megszerezze budapesti lakását

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben