28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Megkéseltek két arabot Párizsban

Megkéseltek két muszlimot Párizsban. A francia rendőrség bejelentette, a két feltételezett elkövetőt letartóztatták, és gyilkossági kísérlet vádjával hamarosan bíróság elé állítják őket – írja a Mirror.

Két muszlim unokatestvért támadtak meg az Eiffel Toronynál. A szemtanúk elmondása szerint a két nő “Mocskos arabok!” felkiáltással rontott nekik, majd késekkel többször megszúrták őket.

Mivel ezúttal a szerepeket felcserélték, így a rendőrség és a sajtó is habozás nélkül megírta: az áldozatok algériai muszlimok voltak, az elkövetők pedig “európai külsejű” fehér nők.

Az elkövetőket a környékbéli boltok alkalmazottai adták fel a rendőrségnek, az egyik támadót fel is tartóztatták, míg a járőrök kiérkeztek. A késelés valószínűleg egy dühös válaszlépés volt a francia tanár lefejezésére.

A több mint 5 milliós “muszlim közösség” értettlenségének és aggodalmának adott hangot a sajtóban a “növekvő iszlamofóbia miatt”, amire – szerintük – a kormány is ráerősít.

További híreink

Mi Hazánk: A DK túllicitálja a krumplit és a száraztésztát, ingyen adná a vizet és az áramot

Szabó Norbert

Távozik szabadkőműves tagsága miatt a horvát legfőbb ügyész

Szabó Norbert

Megöltek egy embert Tatabányán

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben