22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Melege volt, ezért kinyitotta a repülőgép vészkijáratát és a szárnyon levegőzött egy utas

Tumultusban és nyári melegben szállt le a repülő Kijev Boriszpil repterére, az utaskísérők azonban nem nyitották ki egyből a Boeing ajtaját, nem engedték útnak a leszállókat, amit az egyik utas hamar megelégelt. Mivel -elmondása szerint – melege volt, ezért egyszerűen kinyitotta a vészkijáratot, és kisétált a gép szárnyára levegőzni.

A látványos eseményről videofelvétel is készült, a szőke hölgyet pedig örökre kitiltották az ukrán UIA légitársaság összes járatáról.

Az utas egyébként egy ukrán nő volt, aki férjével és gyerekeivel törökországi nyaralásukból tértek haza.

A CNN beszámolója szerint a gépen megjelentek a biztonságiak is, akik megállapították, hogy az asszony nem állt sem kábítószer, sem pedig alkohol hatása alatt. Az eltiltás mellett a légitársaság komoly pénzbüntetést is kilátásba helyezett.

(CNN nyomán – Fotó: Twitter)

További híreink

A kommunista megszállási emlékmű a kulturális örökség része?

Gabay Dorka

Ötven orvos kapott figyelmeztető levelet Hollandiában, mert lebeszélte az embereket az oltásról

Irányi Dániel

Többen meghaltak egy Burkina Faso-i milícia támadásában

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen