3.9 C
Budapest
2022. december 4., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Mezőhegyesre utazott szítani a feszültséget Száva Vince

Mint ismeretes november 3-én, egy kegyetlen gyilkosság történt Mezőhegyesen. Egy négy gyermeket nevelő férfit öltek meg és gyújtottak fel. Az esetet követően megtartott kegyeleti megemlékezés után spontán tüntetés alakult ki, amelyen kétszáz helyi lakos és a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai fejezték ki tiltakozásukat. 

Ezt követően indult meg most csütörtökön Száva Mezőhegyesre, ahol érkezésének a hírére a helyi lakosok egy kisebb csoportja gyűlt össze, mivel felháborította őket a magát jogvédőnek beállító provokátor megjelenése – írta szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében a MÖM.

Szávát a helyiek megdöbbenésére a mezőhegyesi polgármesteri hivatalban már várta Nagy Lajos alezredes a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vezetője, Zsótér Attila alezredes a Mezőhegyesi Rendőrőrs parancsnoka, valamint a település jegyzője és alpolgármestere.

Azt pontosan nem tudni, miről tárgyaltak a cigány provokátorral, de helyi tudósító szerint

a célja az volt, hogy László Attila MÖM-vezető és a tiltakozó lakosok ellen indítson eljárást a rendőrség.

Majd ezt követően volt kénytelen az összegyűlt helyi lakosokkal is tárgyalni.

A rögtönzött Száva live műsort a lakosság hangja törte meg, akik nem voltak kíváncsiak a színjátékra, melyre reagálva a kamerázó Száváné, „Kuss legyen” „Bunkó” kifejezésekkel próbálta fenntartani a „rendet”.

Ezt követően alakult ki párbeszéd, amiben a helyi lakosok elmondták, hogy ők nem rasszisták, és a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai sem azok. Kifejtették, hogy vasárnap egy olyan bűncselekmény miatt tiltakoztak, amely nemcsak a település lakosait rendítette meg, hanem megrázta az egész országot. Száváékat ez különösebben nem hatotta meg, és nem akarták felfogni mi történt valójában, és több alkalommal a szokásos rasszistázós, kommunikációs paneleket pufogtatták.

Majd a spontán kialakult lakossági fórumot követően még

befenyítette a mezőhegyesieket, hogy 5-600 cigányt visz le a hétvégén a településükre, úgynevezett „békés tiltakozásra a rasszizmus ellen”.

Másnap ismét egy újabb elő videóval borzolta fel a helyi lakosok és a gyászoló család kedélyállapotát, amelyben ismét beszélt egy általa szerveződő tüntetésről.

Helyi tudósítónktól megkaptuk azokat a kommenteket is, amelyeket a Száva által felhergelt cigányok fogalmaztak meg.

Mindig ott terem, ha lázítani kell 

Száva Vince az elmúlt években rendszeresen tűnik fel azokon a településeken, ahol a magyar lakosság sérelmére követnek el cigányok bűncselekményeket, és a helyi lakosok segítségért kiáltanak. Száva ilyenkor magát békeharcosnak beállítva hergeli a elő videókban a cigányságot, és teremt ezáltal minden esetben erőszakos hangulatot.

A magyar társadalom normális tagjai értetlenül állnak előtte, hogy a rendszer miként engedheti meg ennek a békétlenséget generáló alaknak a folyamatos felforgató tevékenységét.

Az alábbi képeken pedig néhány “békés cigány” “békés, szeretetteljes megnyilvánulása”, amiből csak úgy süt a sikeres integráció elmúlt 500 éve:

Az eset kapcsán még Száva Vince is megcsillogtatta ékes magyartudását:

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Csak a Mi Hazánk szólal fel a munkavállalók kizsákmányolása ellen

Kemény János

Dunakanyari főzde fürtös meggy párlata hozta el az év legjobb pálinkájának járó díjat

Faragó Dániel

Korábban még be akart vonulni a seregbe, de az ukrán teniszező most arról panaszkodik, hogy a szerb sportolókat beengedik Oroszországba

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben