3 C
Budapest
2022. november 30., szerda
Magyar Jelen
KiemeltVideó

Mi Hazánk: A magyar kormány az Új Világrend szolgálatában

Továbbra sem vállal senki felelősséget a koronavírus elleni “védőoltásokért”, melyek a mai napig kizárólag vészhelyzeti engedéllyel rendelkeznek. Ez azonban nem gátolta meg a Fidesz-kormányt abban, hogy széles körben kötelezővé tegye azokat. Ismét tanúbizonyságot téve arról, hogy a globalistákhoz hasonlóan, bármikor készek kiszolgálni az Új Világrendet – írta közleményében Gyebnár Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje. Alább a folytatás. 

Orbán Viktor korábban rendre azt hazudta, hogy ők “nem hívei a kényszerítésnek”, ezért nem lesznek kötelezőek az oltások. Azóta megérkezhetett a parancs külföldről, hiszen Gulyás Gergely már arról beszélt, nem elég, hogy lehetővé teszik az oltatlan dolgozók kirúgását, de még példát is mutatnak:

az állami intézményben kötelezővé teszik a koronavírus elleni “védőoltást”, mely nem véd sem a fertőzéstől, sem mások megbetegítésétől.

Azok a magyar dolgozók tehát, akik az immunrendszerüknek köszönhetően a két éve “tomboló pandémia” alatt nem betegedtek meg, vagy úgy estek át a fertőzésen, hogy észre sem vették, most kényszerhelyzet előtt állnak:

vagy beoltatják maguknak egy kísérleti vakcinával, egyedül viselve azok minden esetleges mellékhatását, vagy egyszerűen kirúgják őket, ahogyan az egészségügyi dolgozókkal is tették.

Ez a Fidesz munkaalapú társadalma!

Ráadásul hivatalos statisztikák sem állnak rendelkezésünkre, ugyanis a kormány szerint ez “szenzitív” adat. De, ha hihetünk Gulyás Gergelynek, a kórházi ápoltak mintegy fele az oltottak köréből kerül ki. Ha ez igaz, akkor

a vakcinák nem a fertőzéstől és az esetleges szövődményektől, hanem kizárólag az állásunk elvesztésétől védek.

Ez esetben pedig teljesen védhetetlen az oltások kötelezővé tétele.

A Mi Hazánk Mozgalom felszólítja a kormányt, hogy a külföldi lobbicsoportok és a befolyásos pénzemberek helyett kezdje el végre a magyar emberek érdekeit képviselni! Elég kárt okoztak már az elmúlt két évben. Itt az ideje, hogy végre békén hagyják a magyar embereket! És ne tegyék kötelezővé a koronavírus elleni oltásokat!

Kapcsolódó: https://magyarjelen.hu/meg-csak-ne-is-merlegelje-a-kotelezo-oltast-a-kormany-ha-felelosseget-vallalni-erte-nem-mer/

További híreink

Gyorshír: Késsel támadtak Janusz Waluśra

Kemény János

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

Dúró Dóra a HírTV-ben: az EBESZ közgyűlésén éppen egy magyar politikusé volt a legmagyarellenesebb hozzászólás

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben