13.8 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: Álljanak le a végrehajtók!

Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk politikusa szerint könnyen lehet, hogy megbukik a kormány rendelkezése, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel függesszék fel a végrehajtásokat. 

“A Mi Hazánk Mozgalomhoz érkeztek olyan dokumentumok, amelyek bizonyítják, az illetékes bíróságok több esetben elutasították vagy érthetetlen hiánypótlásra hívták fel az adósokat a végrehajtás felfüggesztéséhez. Így az adósoknak a kormány által biztosított egyetlen lehetőség sem vezet minden esetben eredményre, így a krízishelyzetben sem szüneteltetik az ellenük folyó eljárást.”

– írta a Mi Hazánk politikusa közleményében.

Fiszter kijelentette, hogy a Mi Hazánk továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy a kormány állítsa le a végrehajtókat és “ne csak homeoffice-ba küldje őket, amivel további hátrányos helyzetbe hozzák az adósokat, akik így még nehezebben tudják elérni a végrehajtót.”

Kérik, hogy a kormány a veszélyhelyzet idejére függessze fel a végrehajtói letiltásokat és az inkasszókat, a követeléskezelőkre pedig kötelező törlesztési moratóriumot vezessen be.

További híreink

“Diszkrimináció” – írták a Budapesti Állatkert bejáratának elefántjára

Irányi Dániel

Mélyponton a romániai idegenforgalom: a belföldi turisták nem tudták pótolni a távol maradó külföldieket

Irányi Dániel

Meghalt 3 beteg, és 3598-ra nőtt a fertőzöttek száma

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen