15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt Videó

Mi Hazánk: “Elég volt a gyerekek oltásából!”

Az iskolakezdés nem a gyerekekről, nem a tanárokról, nem a szülőkről szól, hanem az oltásokról, erről kell ugyanis nyilatkozniuk a szülőknek. Meddig még? Hiszen Orbán Viktor maga mondta, hogy az oltás mindent meg fog oldani. Úgy látszik, mégsem. A Mi Hazánk visszaadná az iskolakezdést, szeptember elsejét is a gyerekeknek, hiszen az Egyesült Királyságban végzett több kutatás is rámutatott: rájuk veszélyesebbek a lezárások, mint maga a vírus. Ellenezzük a gyerekek oltását, és semmilyen lezárást nem támogatunk a jövőben. Adjuk vissza a gyerekeink szabadságát!

-mondta bejelentkezésében Apáti István.

A Mi Hazánk alelnöke azt is hozzátette, hogy a radikális párt továbbra is egyedüli erőként ellenzi a gyerekek beoltását.

További híreink

„Járványstratégiák”

Joó György

Tiltakozik az oltatlanok megbélyegzése ellen a Mi Hazánk (videó)

Faragó Dániel

Izrael légicsapást mért a szíriai hadsereg több állására

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen