11.9 C
Budapest
2022. szeptember 27., kedd
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

Mi Hazánk – “Elég volt a no-go zónákból, rendet, csendőrséget!”

Egyedül a Mi Hazánk mer arról beszélni, hogy Magyarországon vannak no-go zónák. Felháborítónak tartjuk, hogy ezek, a többségében a közösségi együttélés szabályait be nem tartók által lakott telepek úgy keserítik meg az ott élők mindennapjait, hogy a kormány ciklusok óta semmilyen érdemi intézkedést nem tett – írja közleményében Pakusza Zoltán, aki személyesen tájékozódott a Tisza mentén lévő településen.

Alább a folytatás.

A fenti gyakorlatot Tiszaföldvár képviselő-testülete is magáévá tette és a problémás utca közbiztonságának visszaállítása helyett inkább lezárta azt. A település vezetése ezzel nem megoldotta, hanem a szőnyeg alá söpörte a problémát annak ellenére, hogy a határozat ellen felülvizsgálati kérelem is érkezett. Ezen intézkedések nyomán a beilleszkedni nem tudó, bűnöző életmódot folytató, rendszeresen kábítószer hatása alatt álló „fiatalok” joggal érezhetik úgy, hogy nekik mindent lehet, hiszen felelősségre vonás helyett az általuk „elfoglalt” területről és azok rendeltetésszerű használatáról a város elöljárói önként mondanak le.

A települések előtt két út áll: vagy a no-go zónák számolják fel őket, vagy ők a no-go zónákat. A Mi Hazánk ebben a kérdésben radikális megoldást sürget. A csendőrség visszaállításával a lehető leghatározottabban vennénk kézbe és tennénk rendbe ezeket a településrészeket. A Parlament falain belül és azon kívül is azért harcolunk, hogy a magyar emberek visszakapják életterüket és zavartalanul élhessenek lakókörnyezetükben.

További híreink

Nagy-Britanniában megkezdődik az oltóanyag gyártása

Dunai Tibor

Szivárványzászlót bontott a váci polgármester

Joó György

Ezernégyszáz éves római hajó került elő a Duna partján

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben