2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Mi Hazánk: Kolompár Orbán a balliberálisok Farkas Flóriánja

A Demokratikus Koalíció szövetséget kötött a legutóbb súlyos gazdasági bűncselekményekért börtönbüntetésre ítélt – de már szabadult – Kolompár Orbánnal. Így viszont a baloldali szövetségi rendszerbe tartozó Jobbik is egy platformra került azzal a cigánybűnözővel, akit eddig háromszor ítéltek el orvhalászatért, garázdaságért és gazdasági bűncselekményért is. 

Világosan kiderült, ahogy a Fidesz Farkas Flóriánnal, úgy a balliberálisok Kolompár Orbánnal próbálják besöpörni a no-go zónák lakóinak szavazatait.

Ezért van az, hogy a no-go zónák terjedését sem a Fidesz, sem a balliberális kormányok nem akarták soha megállítani, hiszen itt egyre növekvő létszámú, könnyen befolyásolható választópolgári réteg él, akiket ezen “cigányvezetők” segítségével szeretnének becsatornázni magukhoz. 

A választók előtt 2022-ben két választási lehetőség lesz: marad az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodása, a Farkas Flóriánnal felálló Fidesszel és a Kolompár Orbánt soraiban tudó balliberális tömbbel, vagy valódi ellenzékként az Országgyűlésbe jut a Mi Hazánk Mozgalom, amelynek polgármesterei már bizonyították, hogy korrupció nélkül, tisztességesen is lehet vezetni településeiket – írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

1920 – 2020, 64 sor, 64 vármegye, 64 magyar – így emlékeznek a Hazajárók

szilardkrebsik

A Majdan emlékezete: megosztott ukrán közvélemény

Kemény János

A Gréczy-faktor

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben