13.2 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt

Az antifasiszta mozgalom betiltását követeli a Mi Hazánk

A hazafiak bármely hazájukért vagy a rendért folytatott megmozdulása mindig szélsőséges bélyegeket, sőt retorziót von maga után, jó példa rá a Magyar Gárda esete, amely ellen az akkori hatalom boszorkányüldözést folytatott, majd be is tiltott. Pedig ha szélsőségekre akarunk igazi példát hozni, akkor azt nem a jobboldalon, hanem a baloldali anarchisták között kell keresni, akik nyíltan kommunista ideológián alapuló felforgató eszméket vallanak.

Láthattuk ezt tavaly az USA-ban, ahol üzleteket fosztottak ki, s tettek pokollá egész városokat. Egy kiszivárgott belső rendőrségi jelentés szerint az antifasiszta mozgalom a közrendre a legveszélyesebb szervezet, amelyet az előző amerikai elnök egyenesen terrorszervezetté akart nyilvánítani.

A napokban a szervezet szülőhazájában, Németországban csaptak össze a rendőrséggel az antifasiszták, amikor egy általuk elfoglalt épület tulajdonosa szakemberekkel szeretett volna bejutni saját ingatlanába. Közel száz rendőr sebesült meg, égő kordonokat emeltek, törtek-zúztak, ámokfutásuknak csak ezer rohamrendőr tudott gátat szabni. A németeknél nem ez volt az első ilyen incidens, hiszen egy ugyancsak önkényesen elfoglalt ház esetében tavaly ősszel nyolc tartományból, mintegy 1500 rendőrt kellett összevonni a rend helyreállításához. A már-már polgárháborús helyzetek a társadalom egészére nézve roppant veszélyesek, így azoknak csak vasszigorral lehet elejét venni.

A Mi Hazánk Mozgalom ezért felszólítja a kormányt, hogy a hazánkban szárnyát bontogató szervezetet addig tiltsák be, amíg nem késő,

hiszen a közrend egy másik egyre erőszakosabb csoport miatt így is elég ingatag országunkban! – írja közleményében Dócs Dávid a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Gépfegyverrel mászkált Lukasenka

Szabó Norbert

Rebellió

Kemény János

RMDSZ-PNL-koalíció alakult Marosvásárhelyen és Maros megyében

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen