7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Az ország minden pontján lesz választási lehetősége azoknak, akik sem a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömbjét, sem a Fidesz urambátyámrendszerét nem támogatnák szavazatukkal, bemutatjuk ugyanis a Mi Hazánk Mozgalom 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét. Egyetlen pártként állítunk az ország összes választókerületében saját jelöltet. Az elmúlt harminc évet nem lehet meghaladni ugyanazokkal a szereplőkkel, akik korábban kormányozták már az országot.

-írja közleményében Dúró Dóra.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot, hiszen az mára a politikusbűnözés melegágya, és ennek eltörlése nélkül nem lehet elszámoltatásról sem beszélni. Jelöltjeink vállalják, hogy semmilyen esetben nem bújnak mentelmi joguk mögé, továbbá semmilyen esetben senki javára nem lépnek vissza, kitartanak programjuk képviselete mellett. Írásban nyilatkozott mindegyikük arról is, hogy nem folytattak semmilyen ügynöki, állambiztonsági tevékenységet a kommunista rendszerben, és nincs eltitkolt kettős állampolgárságuk sem.

A Mi Hazánk átlátható, tiszta közéletért dolgozik, céljaink pedig: egy élhető ország, tisztességes bérek, erős nemzettudat, valódi közbiztonság, fenntartható gazdaság, versenyképes közoktatás, nyugodt időskor, reménnyel teli fiatalság, lélekszámában is gyarapodó nemzet. Ezek felé határozott lépéseket tehet az új Országgyűlés, ha megkerülhetetlen erővé válik Mi Hazánk Mozgalom, mely az előterjesztők párthovatartozásától függetlenül támogat minden olyan javaslatot, mely a magyar emberek érdekeit szolgálja.

A Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje felsorakozik a Corvin közben október 23-án 15 órakor kezdődő gyűlés színpadján, ahol Toroczkai László kormányfőjelöltünk és Dr. Popély Gyula államfőjelöltünk mellett Robert Winnicki lengyel parlamenti képviselő, a Nemzeti Mozgalom elnöke is felszólal. A 106 jelölt választókerületi beosztása, fényképe és bemutatása: https://mihazank.hu/jeloltek

-zárja közleményét Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

További híreink

Járványügyi főtanácsadó: hiába lesz vakcina, a maszknak maradnia kell

Irányi Dániel

Teljes jóváhagyást kapott a Pfizer: akár kötelező oltás is lehet belőle az Egyesült Államokban

Irányi Dániel

Töretlenül száguldanak felfelé az üzemanyagárak

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben