3 C
Budapest
2022. november 30., szerda
Magyar Jelen
BűnügyHírekKiemelt

Miskolc után Mezőkövesden is rálőttek egy emberre, a rendőrség szerint csak megrongálták az ajtót

Ma hajnalban egy ismeretlen személy becsöngetett egy Mandula utcai családi házba Mezőkövesden. A családfő jött ki, mire a zavartan viselkedő, jól öltözött, magas, vékony, festőmaszkot és kapucnit viselő férfi azt mondta neki, segítsen neki, eltévedt, a Nefelejcs utcát keresi. Az ott lakó férfi azt mondta, nem tudja pontosan, merre van, de mutatta az irányt. Az ismeretlen továbbra is azt kérte, segítsen neki, de a férfi azt mondta neki, menjen, mert így is felköltötte a kisgyermekét, s elindult a bejárati ajtó felé. Erre az ismeretlen egy fegyvert vett elő, majd a kerítés fölött ráirányította, s azt mondta, Na figyelj! és rálőtt. Az ott lakó a kiáltásra lehúzta a fejét, a lövés így az ajtót érte, s egy lyukat ütött rajta.

Dobi Tamás, a BAZ megyei RFK sajtóreferense elmondta, reggel érkezett hozzájuk a bejelentés, miszerint egy ismeretlen egy Mandula utcai családi házba becsengetett, majd megrongálta a bejárati ajtót. Ismeretlen tettes után garázdaság miatt nyomoznak.
Tegnap este Miskolcon, a Petneházi utcában is hasonló dolog történt, egy ismeretlen férfi, személyleírása hasonló a kövesdi támadóhoz, becsöngetett egy lakásba, majd közelről arcon lőtte az ajtót nyitó idős asszonyt.

 

Forrás: Mezőkövesd Képekben, Fotó: Tóth Balázs

További híreink

Gyorshír: Késsel támadtak Janusz Waluśra

Kemény János

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

Dúró Dóra a HírTV-ben: az EBESZ közgyűlésén éppen egy magyar politikusé volt a legmagyarellenesebb hozzászólás

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben