3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy

Mobiltelefont lopott a tolvaj Kaposvárott – fotó

A Kaposvári Rendőrkapitányság a 14010/914/2020. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen – tette közzé felhívását a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható férfi 2020. június 15-én 16 óra körül Kaposváron, a Korzó utcában található bevásárlóközpont férfi illemhelyiségből eltulajdonított két őrizetlenül hagyott mobiltelefont.

Az ismeretlen elkövetőről és kísérőjéről kamerafelvétel készült.

Kérjük mindazok jelentkezését, akik az esetet látták vagy a képen látható személyekkel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Forrás és képek: police.hu)

További híreink

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Kolompár Milánt

Irányi Dániel

New York polgármestere ismét felállítja a fegyveres bűnözés elleni rendőri egységet

Irányi Dániel

A baloldali összefogás aktivistái rátámadtak a Mi Hazánk tagjaira- kórházba került a kaposvári kampányfőnök

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben