6.4 C
Budapest
2022. december 6., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírek

Momentummal való közös koszorúzás helyett kemény üzenet Kecskeméten

Visszautasította a balliberális, magyargyűlölő pártokkal való együttműködést és nem vett részt a közös Trianon napi koszorúzáson a Mi Hazánk Kecskeméten.

A Kárpát-medence egyik legszebb Trianon emlékműve az alföld szívében Kecskeméten található. A város önkormányzata június negyedikén minden évben emlékműsort szervez a helyi civilek, egyházak és pártok képviselőinek részvételével.

Momentum
MSZP+Jobbik+LMP
Fidesz
Mi Hazánk Mozgalom

Az eseményen a Mi Hazánk is részt vett, de a közös koszorúzástól idén is eltekintett.

“A határon túli magyarok ellen uszító DK-val, a román párttal összefogó Momentummal és a nemzeti értékek ellen forduló Jobbikkal való közös koszorúzás olyan morális és lelki tehertétel, amelynek viselését a Fidesszel ellentétben a Mi Hazánk kecskeméti szervezete nem tudja és nem is akarja vállalni.”

– fogalmazott a kecskeméti sajtó kérdésére válaszolva Faragó Dániel a párt helyi vezetője, országgyűlési képviselőjelölt.

Faragó Dániel koszorúzás helyett Zolnai Imrével a Mi Hazánk Ifjainak vezető tisztségviselőjével együtt egy Mindent vissza!’ feliratú molinóval érkezett a rendezvényre.

Az érdeklődőknek elmondta, hogy választása azért esett erre az üzenetre, mert közismert revíziós jelentése mellett, könnyen érthető a Gyurcsány és az Orbán kormányok alatt eltűnt közvagyonra, a tönkretett nemzetgazdaságra és a kedvezőtlen demográfiai folyamatokra egyaránt.

További híreink

AFD: ne fizessünk migránstámogató szervezeteknek!

Kemény János

Fideszes államtitkár: Magyarország addig fizet Ukrajnának, amíg Ukrajna talpra nem áll (videó)

Faragó Dániel

Az ukrajnai háborúból való kimaradást kezdeményezte a V4-ek védelmi bizottsági ülésén Novák Előd

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben