3.9 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

Multikulti propagandavideóval hangoltatják a németeket a VB-re

Szokás minden világversenyen, legyen akár Európa-bajnokság, jelen esetben világbajnokság, hogy a résztvevő országok elkészítik a maguk szurkolói dalát, s a hozzá tartozó videót is. Így történt ez Németországban is, a probléma csupán annyi, hogy ebből a szurkolói dalból egy politikailag fűtött, a multikulturális modellt éltető propagandaanyagot csináltak. 

 Maga az énekes sem német, és egyébként is elvétve látni németeket a videóban (lehet, hogy még ezért is bocsánatot kell majd kérniük a készítőknek.).

Íme:

Nevethetnénk is a fent látottakon, ha nem volt egyenesen elkeserítő, hogy Európa egyik legnagyobb múltú, leggazdagabb történelmével és kultúrájával rendelkező nemzete ide jutott…

De ha már a foci szemszögén át ragadjuk meg a kérdést, érdemes egy pillantást vetnünk a 2002-es, s a 2022-es német VB-csapatra:

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben