3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Nagy-Britannia: alig nyitottak újra a boltok, már késeltek Burnley-ben

Órákkal az után, hogy a korlátozások végével végre újranyitottak a boltok, a Marks & Spencerben megkéseltek két nőt.

Nagy-Britanniában az ú. “Vad szerdával” nyitottak újra az üzletek a lezárásokat követően, melynek – természetesen – az lett az eredménye, hogy tömegek rohanták meg a boltokat. Miközben a legtöbben rekordforgalmat bonyolítottak aznap Burnley-ben, a Marks & Spencernek a nyitás után hamarosan be kellett zárnia.

Délelőtt fél tíz előtt néhány perccel egy ötvenes éveiben járó férfi, egyenlőre ismeretlen indokoktól vezérelve, kést rántott, és összeszabdalt két nőt. A két áldozatot azonnal kórházba szállították, állapotuk stabil, nincsennek életveszélyben.

A rendőrség elfogta a késes támadót, akire úgy hivatkoztak, mint “57 éves helyi férfi”, majd gyorsan hozzátették, “elszigetelt esetről van szó”.

Korábban az elkövetők kiléte az angol médiumokban mindig közérdekű információnak számított, most azonban valamilyen “rejtélyes” oknál fogva valamennyi lap kitakarta a tettes arcát. Szerencsére a helyszínen tartózkodó twitterezők nem követték ezt a bűnpártoló gyakorlatot, így módunkban áll közzétenni a kitakarásmentes felvételt a “helyi férfiról”, aki a hozzászólók szerint már ránézésre is a “béke vallásának követője”:

 

További híreink

Egyetemi kutatás mutatta ki, hogy a koronavírus alatti intézkedések miatt agyi elváltozások léptek fel a fiatalok körében

Faragó Dániel

Mi Hazánk: Kártalanítani kell az oltatlanság miatt elbocsátott dolgozókat!

Magyar Jelen

Polgári célpontok ellen indított rakétatámadást Ukrajna

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben