7.6 C
Budapest
2022. november 26., szombat
Magyar Jelen
KiemeltVélemény

Nagy-magyarországos sálban az “Ukrajna területi integritásáért” kiálló miniszterelnök

Csak idő kérdése, hogy – a hazai balliberális médiával karöltve – ismételten felháborodjon minden szomszédos állam vezetése a “feltámadó magyar irredentizmus” miatt. Korábban egy, a történelmi Magyarországot ábrázoló térkép miatt öntött el mindenkit a “revizionizmustól” való félelem. Ezúttal egy sál lehet a rettegés tárgya. 

Orbán Viktor ugyanis Dzsudzsák Balázs búcsúmeccsén egy nagy-magyarországos sálban jelent meg, melyet viselve később találkozott is a válogatottságtól visszavonuló futballistával.

Megint lehet rettegni

Ilyenkor jellemzően beindul a rettegés a környező országokban, akik máris magyar tankokat vizionálnak Fiuméban, Pozsonyban, de még Bukaresten is. A globalisták hazai médiumai ismét elsírhatják olvasóiknak, hogy “a magyar nacionalizmus” már megint “provokálja” a szomszédos államokat, ahelyett hogy belátná, “már rég leomlottak a határok, így teljesen mindegy, hol is húzták meg a vonalakat”.

Maga az akció nagyon jól meg lett tervezve, és a kivitelezés is tökéletes: a ballib média megint hisztériázhat, minek hatására a Fidesz, és főleg Orbán Viktor, megint egy fokkal nacionalistábbnak tűnik a nemzeti érzelmű emberek szemében. Tökéletes színdarab, ahol mindenki eljátssza a maga szerepét, a két “szurkolótábor” pedig ismét megerősítést nyer hitében. Csak azt felejtik el, hogy a színdarabot színészek adják elő…

Lesz, lesz, lesz?  

Nekünk azonban óhatatlanul fel kel tennünk a kérdést: mennyire lehet hiteles bármiféle revíziót remélni egy olyan miniszterelnöktől és egy olyan kormánytól, mely úton-útfélen hangoztatja Ukrajna területi integritását, nem győzve leszögezni, mennyire egységesnek és oszthatatlannak tartja a magyarellenes, soviniszta rezsim által irányított szomszédját?

Tényleg egy olyan kormánynak hisszük el, valóban érdekli Kárpátalja, és az ott élő magyarok sorsa, mely még hazánkban is inkább a kisebbségeket preferálja a magyarsággal szemben, s kormányzásának legnagyobb eredményének a zsidó reneszánszot tartja? Attól a kormánypárttól várjuk a magyar érdekérvényesítést, mely pártból érkező köztársasági elnök a kárpátaljai magyarok érdekképviselete helyett inkább örökös bűnbánatra és bocsánatkérésre szólít fel minket? Attól a Fidesztől remélünk bátorságot az elszakított területek visszakövetelésére, mely Fidesz 12 évnyi kétharmados felhatalmazással sem elég bátor még a trianoni békeszerződés hatályon kívül helyezéséhez se?

Irányi Dániel

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Még a japán drukkerek is gúnyt űztek a meccs előtt bohóckodó német válogatottból

Irányi Dániel

Mi Hazánk: az infláció miatt szükséges az otthonteremtési támogatások megújítása

Irányi Dániel

Egyre több színésznőnek kezd elege lenni a feminista propagandából

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben