17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Nagyon gyorsan korrigálták a ferencvárosi “BLM-szobrot”

Nem sokáig, mintegy 2 óráig volt épen a Baranyi Krisztináék által állított úgynevezett BLM-szobor Ferencvárosban, ugyanis hazafias csoportok összefogásának köszönhetően az láthatatlanná vált a nyilvánosság előtt.

(Telex)

A Vékony Csongor Levente által vezetett Mi Hazánk Ifjai egy paravánnal vette körül, melynek négy oldalán különféle grafikák és információk láthatóak, mely bemutatja a világszerte tapasztalható fehérellenes rasszizmust, köztük a dél-afrikai genocídiumot, de reflektál a Deák téri kettős gyilkosságra is, illetve felhívja a BLM álságos mivoltára a figyelmet, hogy az nem szól másról, mint fosztogatásról és erőszakról. A paraván felállításában segédkezett még Nagy Attila, a Mi Hazánk budapesti, és Lantos János, a párt esztergomi elnöke, és természetesen a párt elnöke, Toroczkai László is jelen volt.

(HVG)

De szintén ott voltak a Légió Hungária tagjai is, portálunknak a szervezet vezetőségi tagja, Incze Béla elmondta, számított rá, hogy “verseny alakul ki a hazafias csoportok között, ki ér ide előrébb”, így ők is segítettek a paravánok felállításában, összeszerelésében.

– Baranyi Krisztina még januárban azt mondta, azért érvényes a BLM üzenete hazánkra nézve, mert bár négerek nem sokan élnek nálunk, de a hazai cigányságot rendszerszintű rasszizmus és rendőri túlkapások érik, nehéz szalonképesen fogalmazni, de ez egy hatalmas hazugság, már csak ezért korrigálnunk kell a szobrot

– nyomatékosította Lantos János.

A munkálatok közben hatalmas rendőri készültséggel kellett, hogy szembesüljenek a ott lévők, legalább 10 rendőrautó jelent meg, és mindenkit igazoltattak. Sőt, voltak olyan balliberális érzelmű civilek is, akik igyekeztek megrongálni a felállított paravánokat, ám ez lényegében nem sikerült nekik.

– Szeretném megköszönni a Mi Hazánk Ifjainak és a Légió Hungáriának, hogy megakadályozták, hogy itt éktelenkedjen ez a keresztény- és fehérellenes szobor, ez is azt bizonyítja, hogy a nemzeti ellenállás ma is él

– emelte ki Toroczkai László, aki azt is kifogásolta, hogy milyen érdekes, hogy itt egy parkban békés emberekre ennyi rendőrt tudnak kiküldeni, miközben Borsod megyében, ahol lenne tennivaló, sehol nincsenek.

(Kiemelt fotó: Telex)

További híreink

Toroczkai László: “Nem fogjuk hagyni, hogy kiszorítsanak a saját hazánkból!”

Faragó Dániel

120 éve született Szabó Lőrinc

Dunai Tibor

Tibi atya szerint 5 százalék fölött a Mi Hazánk

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen