5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy Kárpát-haza Kiemelt

Négy migráns elrabolt, majd megerőszakolt egy nőt Ungváron

A brutális szexuális támadás Ungváron történt vasárnap hajnalban – közölte a kárpátaljai járőrszolgálat Facebook-oldalán.

Azzal hívta vasárnap hajnali 6 körül (kelet-európai idő) a rendőröket egy ungvári nő, hogy elrabolták és megerőszakolták. A helyszínre kiérkező járőröknek könnyeivel küszködve mesélt az átéltekről a sértett.

ELMONDÁSA SZERINT NÉHÁNY ÓRÁVAL KORÁBBAN NÉGY A BŐRSZÍNE MIATT VÉLHETŐEN KÜLFÖLDI FÉRFI BERÁNGATTA EGY AUTÓBA, MAJD A LAKÁSUKBA VITTÉK, AHOL MEGERŐSZAKOLTÁK.

A nőhöz mentőt hívtak, egy osztag pedig az áldozat által megadott címre ment, ahol a nő által megadott személyleírás alapján megtalálták a négy feltételezett elkövetőt. A ház udvarán rábukkantak a nő egyik széttépett ruhadarabjára. A bűntett helyszínre kihívták a nyomozókat.

(Forrás: karpathir.com – Fotó: facebook.com/zakpolice)

További híreink

Jogosítvány nélkül, ittasan gázolt, majd elhajtott a helyszínről egy férfi Gyöngyösön

Irányi Dániel

Ezrek tüntettek Prágában

Irányi Dániel

Itt van Gyurcsány ruhamárkája, a Speciel Feri Edition

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen