5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

Négyen raboltak ki egy fiatal fiút fényes nappal Nógrád megyében

A rendőrség ügyeletére 2020. április 13-án 15 óra 40 perckor tettek bejelentést, miszerint egy fiút Nógrádszakál belterületén kiraboltak.

A szécsényi nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 32 éves, 17 éves, 16 éves és 15 éves nógrádszakáli lakosokat.

Az adatok szerint a 15 éves gyanúsított hátulról lefogta és lábán megrúgta a sértettet, aki ennek következtében a földre esett. A 17 éves fiú elvette a sértett pénztárcáját, míg a felnőttkorú társa arcon ütötte, majd társaival együtt elmentek a helyszínről, és az így megszerzett pénzt elosztották egymás között.

A Szécsényi Rendőrkapitányság nyomozói csoportos rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 32 éves férfit és fiatalkorú társait, majd őrizetbe vették őket.

Forrás: police.hu

További híreink

Fényes nappal raboltak ki egy idős nőt Budapesten

Irányi Dániel

Ózdi nő kábított el, és rabolt ki egy férfit

Irányi Dániel

A 4-6-os villamos gyanútlan utasait rabolta ki egy “fiatal”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben