5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
KiemeltSport

Negyven métert rohant, hogy leüsse a játékvezetőt

Nyolc évre eltiltotta a Kempen/Krefeld futballkörzet fegyelmi bizottsága a labdarúgástól Samet Ucant, a CSV Marathon Krefeld kapusát.

A német amatőr bajnokságban futballozó együttes az SV Oppum ellen lépett pályára, és a rivális a mérkőzés 80. percében 3-3-ra egyenlített. A Marathon Krefeld játékosai szerint azonban egyértelműen lesgól született, ezt szóvá is tették Axel Vollack játékvezetőnél, aki azonban inkább hagyatkozott saját szemére és partjelzőjére, a reklamálók között pedig egy piros lap is gazdára talált.

Ekkor gurult dühbe Samet Ucan, aki 40 métert sprintelt, és a kezdőkörben a középkezdéshez készülő bírót hátulról letaglózta.

A mérkőzés azonnal félbeszakadt, a hálóőrt pedig feljelentették.

A törvény ilyen esetre háromtól nyolc évig terjedő eltiltást ír elő, de Reink Hohn elnök a különös súlyosság miatt a maximális büntetést szabta ki.

Példát kellett statuálnunk ezért a különösen súlyos alattomosságért

– mondta.

A Marathon Krefeld ügyvezetője, Axel Wiebus közölte: a játékost kizárták a klubból, és hangsúlyozta, nem fognak fellebbezni – írta a Westdeutsche Zeitung.

(Képünk illusztráció)

További híreink

Még a japán drukkerek is gúnyt űztek a meccs előtt bohóckodó német válogatottból

Irányi Dániel

Multikulti propagandavideóval hangoltatják a németeket a VB-re

Kemény János

Sikerélmény: Fekete-Győr András eltalálta a Szenegál-Hollandia meccs végeredményét

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben