21.7 C
Budapest
2022. május 18., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

“Nem bírtok a bástyával, itt van, megjött” – ismét Molotov-koktélokkal támadott a jászapáti Escobar

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, szakáll, bicepsz, álló emberek, napszemüveg és szabadtéri

 

“Tudom h vagany vagy es h szerez de tesver es hid el a verem vagy de en egy teroristanak szuletem a vilagon senki nem tud meg torni mert ez a sorsom az alvilag az en vilagom merrt vagyok aki vagyok”

írja Facebook profilján a magát csak jászapáti Escobarnak nevező C-típusú bűnöző.

Két nap alatt három Molotov-koktél repült Jászapátin – számol be a Magyar Önvédelmi Mozgalom hírszolgálata.

Az első eset szeptember 8-án, egy idős házaspár háza ellen történt. A támadást követően a térség országgyűlési képviselője a fideszes Pócs János azonnal „intézkedett”. Személyesen kérte meg az idős házaspárt, hogy senkinek ne beszéljenek az esetről, így a térfigyelő kamera által készült felvétel sem kerülhet soha nyilvánosságra. Másnap az emberei eltüntették az égés következtében a házon keletkezett nyomokat. Lefestette velük a megégett ablakpárkányt és a megkormosodott, kőporos házfalat. Ezzel gyakorlatilag Jászapátin „helyre lett állítva” másnapra a közbiztonság is, hiszen amelyik bűncselekménynek nincs nyoma, az minden bizonnyal meg sem történt.

A térség fideszes országgyűlési képviselője szerint a Jászságot nem ezektől a példányoktól kell megvédeni, hanem a Mi Hazánktól. Néhány héttel korábban “rejtett erőforrásék” éppen Pócs János lányát támadták meg.

Jászsági közbiztonság- brutálisan megverték Pócs János lányát (videó)

Most egy másik ház volt a célpont, az elkövető viszont ugyanaz a személy, akit a rendőrség a cselekményt követően elfogott, majd nem sokkal rá szabadon is engedett.

A helyi lakosok elmondása alapján az elkövető mindkét esetben az a Farkas Viktor volt, aki

a fideszes Pócsnál dolgozik és ezért jár neki a különleges jogi védelem.

A beilleszkedni nem tudó elem a rá kiszabott nyolc éves letöltendő büntetés és a sorozatosan elkövetett bűncselekmények ellenére a mai napig szabadlábon van. Jászapáti Escobarja (“báttya”) a hűvösről stílusosan egy fekete BMW-vel (“bimmer” “bömö” benga”) érkezett haza az öccséhez. Alább a szabaduló videó.

Itt pedig “öcsjéje” és “bátyjája” látható.

A bűnöző kimondottan keresi a feltűnést a közösségi oldalon, ahol magát terroristaként jeleníti meg, akit

nem lehet megtörni, és büszkén (szabadlábon) hirdeti, hogy élete az alvilág.

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, szakáll és belső tér

“Mert én felejthetetlen vaok és nm tud. Senki el engedni mert valakibe valami nyomot mindig hagyok ezért vagyok én aki vagyok”

További híreink

Mélyrepülésben a demokraták támogatottsága

Irányi Dániel

Klímaváltozás: megjelent egy afrikai kullancsfaj Magyarországon, ami vérzéses lázat is terjeszthet

Szabó Norbert

Újabb késelés Angliában, három halott

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen