3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
HírekKiemeltKülföld

Nem fogják kitalálni: jön az Omega(!)-variáns

A napokban elterjedt, hogy a Pfizer/Biontech egy év alatt megszázszorozta a bevételét a vakcinák értékesítéséből, annak ellenére, hogy saját bevallásuk és a kimutatások szerint is készítményük “hatásossága” pár hónap alatt minimálisra csökken.

A gyártónak ez sem szegte kedvét, a Pfizer szóvivője korábban azt nyilatkozta, hogy az ő vakcinájukból bizony-bizony félévente mindenkinek be kellene adni egy újabbat. A Pfizer nem állt meg itt, bejelentették: “ellenanyaguk” hamarosan tablettaként is megvásárolható lesz.

A legújabb hírek már arról szólnak, hogy

minden eddiginél fertőzőbb mutáns vírus várható.

Már olyan ország is akad, ahol készülnek a “szuperúj” és “szuperfertőző” vírus elleni védekezésre.

Az ország neve Izrael, a variánsé stílusosan csak ennyi:

OMEGA.

Izrael kiváló helyzetben van, legyőztük a negyedik hullámot, és a delta-variánsból való kilépés küszöbén állunk” − mondta Naftali Bennett miniszterelnök. Hozzátette: ugyanakkor mindig a jövőbe tekinteni és készülni a kampány folytatására.

A gyakorlat egy olyan szimuláció lesz, amely azt a célt szolgálja, hogy felkészüljenek egy új koronavírus változatra, az omegára.

További híreink

Kutyákkal a védtelen emberekért (videó)

Kemény János

Most már a kegyelemnek lenne helye – interjú Budaházy Györggyel

Kemény János

Ukrán nemzetiségi képviselő: fegyvereket is kellene küldeni

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben