2.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
Belföld

Nem nyomoznak Szijjártó nyári hajóútjával kapcsolatban

Polt Péter a DK-s Vadai Ágnesnek válaszolt. Közölte, a rendelkezésre álló adatok szerint nem történt bűncselekmény a külügyminiszter horvátországi nyaralásakor.

Elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter elleni feljelentést – derült ki Polt Péter, legfőbb ügyész azon írásbeli válaszából, melyet Vadai Ágnes (DK)  kérdésére adott. Polt Péter közölte, a Központi Nyomozó Főügyészség elutasította az egy magánszemély által tett Szijjártó Péter elleni feljelentését. Közölte, a rendelkezésre álló adatok szerint nem történt bűncselekmény a külügyminiszter horvátországi nyaralásakor.

Vadai Ágnes arra volt kíváncsi, sértett-e törvényt Szijjártó Péter, amikor a Szíjj László tulajdonában lévő Lady MRD luxusjachton nyaralt, illetve ki kell-e vizsgálni, hogy ezért magánszemélyként fizetett-e bérleti díjat a miniszter.

Ismert, a külügyminiszterről augusztus közepén az Átlátszó.hu készített fotót, amint a tiszakécskei milliárdos jachtján pihent családjával.

(Forrás: 24.hu – Fotó: Átlátszó.hu)

 

További híreink

A Mi Hazánk véget vetne a követeléskezelők és végrehajtók közös üzletének

Kemény János

Antifa társasjáték került kereskedelmi forgalomba Franciaországban

Magyar Jelen

A Légió Hungária erdélyi divíziójának közleménye, a december 1-re, Székelyföldre szervezett soviniszta szervezetek felvonulása kapcsán

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben