9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Nemzetmentő harcához kér segítséget hazafiaktól a Magyar Önvédelmi Mozgalom

A gazdasági válság miatt honfitársaink tízezrei nélkülöznek, amely következményeként továbbra sincs olyan nap, hogy ne érkezzen segítségkérés hozzánk. Ehhez párosulva a közbiztonsági állapotok is fokozottan romlanak és ezügyben is növekszik az irányunkba történő megkeresés.

Természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk továbbra is, hogy segítsünk azoknak a magyar családoknak, akik önhibájukon kívül kerülnek nehéz helyzetbe, illetve hathatós segítséget nyújtsunk a normális lakosság biztonságérzetének a javításában is, de az anyagi erőforrásaink végesek.

Ezért újabb felhívással fordulunk mindazokhoz akiknek a lehetőségei megengedi, hogy támogassa a bíróság által nyilvántartásba vett civil szervezetünket a Magyar Önvédelmi Egyesületet.

A felajánlások átadásáról, eljuttatásáról rendszeres és nyilvános tájékoztatást adunk, illetve igény esetén a támogatóink számára privát tájékoztatást biztosítunk.

-Írja felhívásában az egyesület.

A Magyar Önvédelmi Egyesület számlaszáma:

OTP Bank: 11733137-23380286

IBAN: HU66 1173 3137 2338 0286 0000 0000

BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Elérhetőségek:

telefon: 06 70 675 9809,

email: [email protected],

Facebook:

https://www.facebook.com/magyaronvedelmi

 

További híreink

Egy svéd kisvárosban kilenc óvodából hatban az elsődleges nyelv az arab

Irányi Dániel

Komoly károkat okozott a vihar Egerben és Miskolcon

Dunai Tibor

Többfelé kiadták a másodfokú riasztást

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen