17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

#néppárt – Nemi erőszak a Jobbikban (18+)

Több lap is megírta, hogy a Jobbik etikai(?) bizottsága el akart hallgatni egy párton belül történt súlyos bűncselekményt, ami miatt már a rendőrség is nyomoz.

A eset rövid lényege, hogy

egy zártkörű jobbikos buliban egy 24 éves fiatal lányt a Jobbik egyik vezető politikusa megpróbált megerőszakolni.

A lány a pártban választókerületi szervezőként dolgozott, az erőszakos kísérlet pedig azon a Szabolcs megyei összejövetelen történt, ahol a jobbikosok egy vendégházban múlatták az időt.

A pártrendezvényre nem hívták meg Szilágyi Györgyöt, aki nem mellesleg a megtámadott nő élettársa és a Jobbik alelnöke.

Eleve az sem nevezhető szokványosnak, hogy egy 24 éves fiatal lány az 55 éves Szilágyit választja maga mellé, dehát ezt nem is lehet megmagyarázni és nem is kell. A szerelmet nem lehet érteni, csak érezni ugyebár.

A támadó bezárta a nőt a fürdőbe, levetkőzött és erőszakosan akar vele közösülni, ami csak azért nem sikerült, mert az egyik mulatozó még épp idejében lépett közbe. Ettől függetlenül a lelki sérülések ugyanakkorák, mintha nem lépett volna közbe senki. A lány először a párt etikai bizottságához fordult, de Jakab Péter és Molnár Enikő blokkolták az ügyet. A rendőrségi feljelentés csak kedden történt meg.

Információk szerint a bűncselekményt előre kitervelhették, mert a fürdőszoba ajtaja elé még testőrt is állítottak. Az incidens alatt állítólag Jakab hullarészeg volt, ami a nemi erőszakkal ellentétben még bocsánatos bűn, de a pártelnök a beszámolók alapján akadályozta az ügy kivizsgálását

A fideszes újságok által írtakat Szilágyi György a Telexnek erősítette meg.

A támadóról annyit írnak, hogy a Jobbik egyik vezető politikusa és korábban még polgármester is volt. Ezekből az információkból már eléggé pontosan meg lehet mondani, hogy ki volt, de inkább nem kísérletezünk vele.

A Jobbik és más pártok morális állapotával szoktunk és tudunk is viccelni, ezúttal ezt is kihagyjuk, de tanulmányozásra ajánljuk Jakab Péter posztját, ahol az egész eseményt egy fideszes kreálmánynak nevezi, amit azért csináltak, hogy ő ne nyerjen a közelgő tisztújító kongresszuson.

FRISSÍTÉS- Apáti István kérdései:

Kocsord csúfosan megbukott egykori polgármesterének, Földi Istvánnak mi köze van a történtekhez?

Földi nőt, vagy férfit megtámadott-e ekkor?

Földi “katonája”, Miskolczy István csupán az épület beltéri ajtóinak nyitás-zárás funkcióját ellenőrizte asztalosipari szempontból, vagy más szerepe is lehet az ügyben?

Gyüre Csaba mit látott és hallott?

Végül,és utolsó sorban fontos, hogy Jakab Péter mit nyilatkozik?

-Teszi fel bejegyzésében kérdéseit Apáti István, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője, aki pártja mellett az érintett választókerületben élőket is képviseli a parlamentben.

További híreink

“Aki nem oltatja be magát, fizesse az intenzív kezelésének többmilliós költségét” – véli a Magyar Orvosok Szakszervezetének alelnöke

Irányi Dániel

A kárpótlási perek csődbe vihetik Magyarországot

Irányi Dániel

Hamarosan az ELTE is piros-fehér szalagokba “öltözik”?

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen