3.9 C
Budapest
2022. november 26., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Önrendelkezés, létbiztonság nemzetvédelem – videón Toroczkai László beszéde a Mi Hazánk budapesti tüntetésén

A Mi Hazánk országszerte demonstrációkat szervez a kormány megszorító intézkedései ellen, a héten ez már a harmadik ilyen alkalom volt, Kecskemét és Esztergom után ezúttal Budapesten. 

Toroczkai László beszédében arra tért ki, hogy a mostani gazdasági lépések és a rezsi körüli politika szemfényvesztés. Nem fejlesztették a rendszereket, az energia korábban a rezsicsökkentett árnál is lehetett volna olcsóbb. A MOL minden idők legnagyobb profitját teszi zsebre, amíg a kis magánkutak tönkre mennek. Mi azt szeretnénk, hogy ne hazudjanak, ne trükközzenek a magyar népnek. 

Orbán Viktor a parlamentben nyíltan elismerte, hogy ilyen viszonyok mellett is a globális nagyvállalatokra akar építeni. Nem akarják, hogy a globális nagyvállalatokat megadóztassák, mert ide akarják csábítani ezeket a vállalatokat. A jövőben sem akarnak ezen a gazdaságpolitikán változtatni – világított rá a pártelnök.

 

További híreink

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

További 13,5 milliárd állami támogatást kap a debreceni BMW gyár

Irányi Dániel

„Nem fogjuk hagyni, hogy a hazánkban cigányterror uralkodjon!” (+VIDEÓ)

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben