15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt

Orbán: „A tanév úgy fog kezdődni, hogy a 12 év feletti gyermekeket beoltjuk”

Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjújában szót ejtett a kötelező oltásról, az olimpiáról és a megfigyelési botrányról is.

Az egészségügyi dolgozók kötelező oltása kapcsán „húzta a száját”, de Kásler meggyőző érveket mutatott be, és “olyan helyzetben vagyunk, hogy az ilyen intézményekben dolgozók esetében vállalható erkölcsileg is az oltás kötelezővé tétele” – mondta a miniszterelnök.

Orbán a lehallgatási botrányról azzal terelte el a témát, hogy Pintér Sándor “már mindent elmondott”. Ezt követően azzal büszkélkedett, hogy ha Magyarországon lenne az olimpia, akkor azt nézők előtt rendezhetnék meg.

A gyerekek oltásáról így nyilatkozott:

Oltási akcióval indul majd a szeptemberi iskolakezdés: a tanév úgy fog kezdődni, hogy az első egy-két napban a 12 év feletti gyermekeket beoltjuk.

További híreink

Romániában száz fölé emelkedett a járvány halálos áldozatainak száma

Kemény János

Szájmaszk és fertőtlenítő is volt az internetes csaló kínálatában

Dunai Tibor

Ázott kutyaként menekültek a kétfarkúak Vácon (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen