16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Hírek

Orbán Viktor Auschwitzben emlékezett

Orbán Viktor miniszterelnök feleségével, Lévai Anikóval gyertyát helyezett el az áldozatok emlékművénél az Auschwitz-Birkenau német koncentrációs tábor felszabadításának 75. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen a lengyelországi Oswiecimben. 

Korábban megírtuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök megkoszorúzta a néhai lengyel elnök, Lech Kaczynski és felesége, Maria síremlékét Krakkóban. Erről Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár tájékoztatta az MTI-t.

Lech Kaczynski Lengyelország köztársasági elnöke volt 2005-től haláláig, amely 2010-ben következett be Szmolenszk közelében egy légikatasztrófában.

További híreink

Olmert: Ha Assad aláírta volna a békeszerződést Izraellel, nem kezdődik el a szíriai háború

Kiss Albert

Gyakorlatilag kivégezték a két srácot a Deák téren, akik egymást védték

Dunai Tibor

Milyen jövő vár Svédországra?

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen