4.7 C
Budapest
2022. november 28., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekHumor

“Orvosnepper” – Novák Előd köszöntötte a Jobbik új frakcióvezetőjét

Jakab Péter kirúgása után a Jobbik Lukács László Györgyöt választotta a frakcióvezetői pozícióra miközben sok lap arról ír, hogy Jakab és köre új pártot tervez alapítani. Ennek már most sok jele látszik, de ami biztos, hogy Jakab helyét az a Lukács vette át, aki tevékenyen részt vett abban, hogy szakképzett magyar orvosokat (családi vállalkozásban, üzletszerűen) külföldre közvetítsen hosszútávú munkavégzés céljából.

A Mi Hazánk frakciójából Novák Előd erre emlékeztette a közvéleményt, aki egy “orvosnepper” felirattal köszöntötte a Jobbik (talán utolsó) frakcióvezetőjét.

Novák Előd néma véleménynyilvánítására Lukács személyeskedéssel válaszolt, mire az ülésvezető Latorcai rendre utasította a tárgytól való eltérése miatt a Jobbik politikusát.

Novák Előd bejegyzése:

Itt pedig a korábbi akciója:

Újra ülésezett a parlament- Jakab a valóságot, Molnár Enikő a mamuszát hagyta otthon

További híreink

Már a rendszám is lehet náci

Magyar Jelen

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben