3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Összecsapott két roma társaság (FRISSÍTVE a rendőrség válaszával)

Az alábbi videót névtelenséget kérő olvasónk juttatta el portálunkhoz. A felvételen az látható, hogy pár nappal ezelőtt egy roma társaság – nevezzük őket a Feketenyakú Elemér bandájának (mivel a videón is így emlegetik őket) – kövekkel, különböző szerszámokkal, kapával, gereblyével, lapáttal támad egy családi házra, miközben az udvarban lévők folyamatosan szidják, fenyegetik őket és egyszer-egyszer vissza is támadnak. A videó végén előkerül egy kard is.


A felvételt elküldtük az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának – mivel a videón többször is említik, hogy hívták a rendőrséget – és megkérdeztük mikor, hol történt az eset és indítottak-e eljárást az ügyben. Amint az ORFK válaszol cikkünket frissítjük.

Megérkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság válasza:

A Szerencsi Rendőrkapitányság a Btk. 339. § (1) bekezdésébe ütköző és a (2) bekezdés a) és d) pontja szerint minősülő csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. Az üggyel kapcsolatban az adatok, és információk beszerzése jelenleg is folyamatban vannak. Az eljárás sikeres lefolytatása végett, egyéb tájékoztatást nem áll módunkban közölni.

További híreink

A Covid-oltások mellékhatásainak hosszútávú kockázatait vizsgálják a kutatók

Irányi Dániel

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Rendszerellenes demonstrációvá alakult a lezárások miatt kirobbant tüntetéssorozat Kínában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben