7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt

Ózd a csodák csodája- az “integető” jobbikos háromezerbe méri a szavazatokat

A Pesti Srácok szerint Farkas Péter Barnabáséknak nem volt elég az olaszliszkai légiósok segítsége, így kénytelenek voltak némi készpénzt is bevetni az ózdi jobbikos jelölt előválasztási sikerének érdekében.

A felvételeken arról beszélnek, hogy háromezer forintot adott egy Farkas nevezetű ember azoknak a “mélyszegénységben” élőknek, akik a Jobbik jelöltjére adják a voksukat. Jól hallható, ahogyan egy roma hangú hölgy azt számolgatja, hogy 3 szavazat az “9000 pénzt”
hoz a konyhára.

Farkas Péter Barnabást, az előválasztás jobbikos jelöltjét többen együtt látták az ózdi szavazás koordinátorával, aki pár napja balesetet szenvedett az M3-as autópályán. Az autóban Borsod megyei szavazólapokat és nagy mennyiségű készpénzt találtak.

Az ellenzék balliberális része arról korábban már megállapodott, hogy előválasztással dönti el, melyik körzetben ki induljon. Könnyen elképzelhető, hogy a szavazatok egységáráról is közösen döntöttek, hiszen Kecskeméten is hasonló összegekről lehetett hallani a napokban.

(k.info-Magyar Jelen)

 

További híreink

Súlyos a helyzet a török-görög határon

Szabó Norbert

Felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót a Parlament előtt

Varga Lilla

Új nukleáris tengeralattjáró építését kezdték meg Kínában

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben