4.5 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Őznek képzeli magát egy transznemű nő, és még legelészni is szokott

Azt már eddig is tudtuk, hogy vannak transznemű emberek, akik a biológiai nemükben nem érzik jól magukat. Most azonban kiderült, hogy vannak úgynevezett „transzfajú” emberek is, akik nem is embernek tartják magukat, hanem például tündérnek, földönkívülinek vagy állatnak. Így lehet az, hogy egy transznemű lány valójában őznek érzi magát, egy videón pedig be is mutatta, hogyan szokott legelni – írja az Origo.hu a V4NA nemzetközi hírügynökség nyomán.

Manapság már nem csak egyszerű transznemű emberek léteznek, hanem előtérbe került egy újabb szubkultúra is – az úgynevezett transzfajúak. Az otherkin elnevezéssel illetett csoportba tartozó emberek úgy érzik, hogy ők valójában nem is emberek, hanem valami mások. Például angyalok, démonok, tündérek, földönkívüliek, vagy néhány esetben állatok. Az utóbbi kategóriába tartozik az interneten FerociouslySteph néven ismert személy is, aki férfinak született, ám már transznemű nőként él, egyébként pedig őznek tartja magát.

Steph egy videóban be is mutatta, hogyan szokott például legelészni az udvaron, és az mekkora örömmel tölti el.De pár másodperc erejéig azt is megmutatta, amit ő csak deergasm-nek hív, azaz valószínűleg hogyan élvezhet el egy őz.


A transznemű nőre most leginkább azért figyelt fel az internet népe, mert bekerült a Twitch nevű videójáték-közvetítő oldal biztonsági tanácsadó testületébe.

Ez Steph felfogása szerint azzal jár, hogy visszaélhet a hatalmával és elkezdhet üldözni néhány felhasználót, akinek a nézeteivel nem ért egyet, és megtisztíthatja tőlük az oldalt.

Steph egyenesen úgy fogalmazott, hogy most már nem lehet elvenni tőle a hatalmát, és innentől kezdve számos ember félhet. Erre aztán többen is felkapták a fejüket, hiszen megijedtek a transznemű felhasználó hirtelen jött hatalmától, aminek segítségével könnyen keresztbe tehet a játékból pénzt kereső embereknek.

Nem Steph az egyedüli, aki nem embernek érzi magát. Anthony Padilla youtuber egy videóban szintén foglalkozott a jelenséggel, ahol több személlyel is beszélgetett az ügyben.

(Origo.hu)

További híreink

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

Hamupipőke visszatér a filmvászonra, bár nem egészen úgy, ahogy emlékeztünk rá

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben