33.3 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
HírekKülföld

Párizsi mindennapok

Látszólag semmi különös nem történik az alábbi felvételen. Igen, hiszen ilyen egy európai nagyváros, Franciaország fővárosa, hatalmas metropolisz, sok-sok emberrel, előfordul, hogy időnként feltorlódnak a metróban. Főleg akkor, ha sztrájkolnak a tömegközlekedésben lévő dolgozók, a dühös francia állampolgárok pedig ingerültek, hiszen sietnének munkába. Egy ilyen jelenetet láthatunk a videón:

Párizs, Gare du Nord

A párizsi tömegközlekedési dolgozók sztrájkja miatt kialakult tömegjelenet az Északi Pályaudvaron. Párizs ezen része már annyira sokszínű és multikulturális, hogy szinte már csak a vasúti biztonsági szolgálatban látni franciát.

Közzétette: Gerilla – Franciaország végnapjai – 2019. december 12., csütörtök

További híreink

20 éve történt: a Tisza fekete napjai

Kemény János

Gyerekműsor: az óvodások is mondják ki, hogy a fehérek rasszisták!

Irányi Dániel

Karácsony Gergely mégsem akar vitázni

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben