13.6 C
Budapest
2021. május 10., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt

Perli az iskolát a meleg fiú családja

Az alabamai Huntsville városában a 15 éves Nigel Shelby önkezével véget vetett az életének. A család most azonban perli az iskolát, hiszen a fiú más volt és azt vélelmezik, hogy ezért történhetett meg a sajnálatos esemény.

Nigel szülei nemcsak az iskolát, de a város oktatásért felelős testületét is perlik és az őket képviselő ügyvédi iroda közleménye szerint választ követelnek arra, miért nem kapott a fiú segítséget az iskola adminisztrátoraitól. Nigelt több beszélgetés keretében is arra próbálták rávezetni, hogy próbáljon beilleszkedni normális társai közé, a fiú családjánál pedig pontosan ez verte ki a biztosítékot.

A szülők azt is szemére vetik az iskolának, hogy Nigel segítségkérése után senki nem értesítette őket. Noha ők le tudtak volna ülni beszélgetni a fiúval, megfelelő szakembert találni és megelőzni a tragédiát. Az édesanya azt állítja, hogy miután értesítették fia öngyilkosságáról, az iskolából azt a tanácsot kapta, hogy keressen a fiú hátizsákjában búcsúüzenetet – tehát tökéletesen tisztában voltak azzal, mit tervez.

Meleg-Hetero Szövetség (Gay-Straight Alliance)

Az iskola rövid közleményben reagált a keresetre, kifejtve, hogy számítottak rá és hangsúlyozzák, hogy megvannak a megfelelői forrásaik arra az esetre, ha egy diákjuk hozzájuk fordul segítségért, valamint nagyon erős Meleg-Hetero Szövetség (Gay-Straight Alliance) működik náluk.

További híreink

A líbiai belső feszültség felgyorsíthatja a migrációs folyamatokat

Szabó Norbert

Kiskereskedelem: aggodalomra adnak okot a részletes adatok

Irányi Dániel

Viccesnek érezte magát a tolvaj: “Csak autókázni akartam”

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben