22.7 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

Rendőrök “védték meg” Pongrátz Andrástól a Jobbik rendezvényét

Sok rendőr, kevés résztvevő – írta az Index a Jobbik rendezvényéről annak végén. Becslésük szerint “alig 200 fő jöhetett össze a Corvin közben” – korábban a Mi Hazánk résztvevőit 3-400-ra tették ugyanők.

Nemzeti radikálisok egy kis csoportja zavarta meg a baloldalhoz átállt Jobbik “ünnepségét”, de komoly rendőri jelenlét volt, így erőszak nélkül kiszorították őket a térről. Sneider szerint természetesen “a Fidesz bérelt emberei” voltak az őket lehazaárulózók.

Még a végén kiderül, hogy az MSZP-DK-nak semmi köze a komcsikhoz

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke azt mondta, “most újra egy bolsevik típusú rendszer irányítja az országot, ez ellen akar fellépni a Jobbik”. A Fidesz bújtatta és soraiba ültette a régi kommunistákat, állította a pártelnök, és hozzátette:

Orbán Viktor pártjában több egykori kommunista van, mint ad abszurdum az MSZP-ben és a DK-ban.

WC-papírral vették célba Jakabot

Valaki a tömegből WC-papírt dobott az épp beszédet mondó Jakab Péter felé. Egy kapucnis férfit ezután kivezettek a tömegből.

 

Lehazaárulózták a Jobbikosokat

15-20 tüntető megzavarta a Jobbik rendezvényét, azt skandálták a jobbikosoknak, hogy “hazaárulók, hazaárulók!“. A rendőrök kiterelték őket.

 

 

“Ezeket a gazembereket véditek?”

Ezt kérdezte elcsukló hangon Pongrátz András a rendőröktől, akik nem engedték be a Jobbik rendezvényére. Vélhetően szóban is el akarta mondani nekik a közleményben hozzájuk intézett felszólítását. Nem tehette meg…

 

(Fotó, videók: Index.hu)

 

További híreink

Volt köztük “egy-két autófeltörő”, de megdöbbentek, “ó mennyien vannak odanézz”

Kemény János

Az MLSZ is belejött- szokatlanul nagy bírságot kapott egy megyei kiscsapat

Faragó Dániel

Franciaország: kötelező a maszkviselés az iskolákban, az osztályokat egy fertőzött esetén is bezárják

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben