5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Részmunkaidőben annyit keres, mint korábban teljes állásban tanárként a kirúgott oktató

Már van új állása annak a tanárnak, akit pénteken bocsátott el a tankerület a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumból. Részmunkaidőben is legalább annyit fog keresni, mint eddig – derül ki a Hvg cikkéből.

Palya Tamás kirúgott oktató egy oktatáshoz kapcsolódó weboldalnál kapott munkát, mely oldalt korábban ő is használta, míg tanárként látta el feladatát. A tanítást sem hagyja maga mögött, hiszen tanárokat fog az oldal használatára tanítani.

Emellett azt tervezi, vállalkozóként délutánonként diákoknak adna magánórákat.

“A végzős osztályomat otthagyni nem olyan jó érzés, és nekik sem esik jól, de tudják, megértik és elfogadják, hogy mit miért tettem. A gyerekeket tanítani, bemenni egy osztályba vagy a tanáriba, a kollégákkal lenni, az nagyon fog hiányozni” – fogalmazott.

Múlt héten öt tanárt – köztük Palya Tamást – rúgtak ki a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumból azért, mert részt vettek a polgári engedetlenségben.

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

Felbomlott a szivárványkoalíció a DK fővárosában, működésképtelenség miatt feloszlatást terjeszt elő a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben