3 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírek

Roma TV: Ki akarják irtani a cigányokat

Legalábbis ezt állítja, egy roppant komolyan vehető, önmagát Roma TV-nek nevező Facebook oldal. Nem kevesebbet mondanak, minthogy roma származású emberek ingyen kapnak kozmetikai termékeket, mégpedig olyanokat, melyek veszélyesek az életükre.

Adjuk is át a szót nekik, ilyen súlyos a helyzet:

“Aki ilyen, vagy ehez hasonló kozmetikai termékeket kap INGYEN. ” Adományként ” El ne fogadja. Ne használja!! ! 4-5napon belül meghalsz tőle!! ! Ezzel akarják irtani a cigányokat!! !! Külföldön kezdték el és van már hallottja!! Eddig 72 emberről tudni aki meghalt tőle. OSZÁTOK!!!!” – írja a Roma TV Facebook oldala, amit mi változtatás nélkül közöltünk.

Arról nincs információnk, a kozmetikai termékeket megelőzően milyen tudatmódosító, agykárosodást okozó szerekkel éltek a hír készítői.

 

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben