20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
HírekKülföld

Románia: Sötét mágiával a korrupció elen

Románia boszorkányai sötét erőkkel szövetkezve dolgoztak a kormány megbuktatásán, méghozzá nem is akármilyenekkel: átkokkal, és hetekig tartó rituálékkal vették fel a harcot az országot uraló korrupció ellen. Biztosara mentek, ugyanis a hatékonyság érdekében nem holmi „mezei bűbájt”, hanem egyenesen fekete mágiát vetettek be.

Akik nyomon követik Románia belügyeit, azoknak talán első olvasatra sem okoz túl nagy meglepetést a hír. Főleg azok után, hogy mi is beszámoltunk az önjelölt boszorkányvadászról, aki felgyújtotta szomszédját, mert azt gyanította, az idős asszony tiltott mágiát gyakorol. Azt nem tudni, a korosodó „boszorkány” is szerepet vállat-e a kormány megbuktatásában, és ezért gyújtotta-e fel (a vélhetőleg kormánypárti) szomszéd, vagy sem.

Mihaela Minca, a romániai boszorkányok főszónoka egyébként magát Európa „leghatalmasabb boszorkányának” kiáltotta ki, noha azt nem árulta el, ezt hogyan döntik el a vetélytársak egymás között. Elmondta viszont, hogy rengeteg hozzá forduló politikus küzd impotenciával és alkoholizmussal, akik tőle várják a gyógyulást. A korrupció mellett ezt a két dolgot nevezte a politikusok „legnagyobb problémáinak”.

Miután körbeülnek egy vizelő kecskét, szemtanúi lehetünk egy rituálénak, ahol magát az Ördögöt akarják megidézni. Ehhez nincs szükség másra, mint egy halott ember hajára, egy Los Angeles-i kagylóra, és egy amerikai „mágus” segítségére, aki „közvetlen átvitellel” (érts. videóhívással) csatlakozik be az idézésbe.

Az Amerikában élő „mágus”, Lazarus, egyébként szívességből segít megátkozni a román parlamentet, ugyanis korábban Mihaela Minca is részt vett egy rituáléban Donald Trump ellen.

Érdekességképpen megemlíthető, hogy miután megidézték az Ördögöt, és sötét mágia segítségével átkot szórtak a korrupt politikusokra, a rituálét „ámennel” fejezik be, amit azzal indokolnak, hogy az a saját magukra kért áldást jelképezi. (Ezek szerint ők egyszerre barátai Istennek és Ördögnek.)

A boszorkányok még a májusi EP-választás előtt vonultak a román parlament elé, ahol szétfröcskölték a korábban készített főzetüket, és nem csak a román, de az európai korrupt politikusokat is megátkozták. Majd bekövetkezik a csoda: a PSD leszerepelt a választásokon, két nappal később Liviu Dragneát börtönre ítélték, később a népszerűtlen Tudorel Toader volt igazságügyi miniszter kórházba került, október elején pedig megbukik a Dăncilă-kormány is.

Akinek ez a rövid összefoglaló felkeltette a kíváncsiságát, azoknak itt a teljes videó:

 

 

 

 

 

 

 

További híreink

Kínában minden eddiginél több szénerőművet foghatnak be energiatermelésre

Kiss Albert

Toroczkai László: Elment a barátom, Oszter Sándor

Faragó Dániel

A “kirekesztő megnyilvánulások” ellen harc jegyében színesre festi autóit a brit rendőrség

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben